Resultat

Semin i U21 lag VM 28/5-2012

Sverige vann semifinalen i U21 lag vm i Abensberg, Tyskland! Mathias blev bästa poängplockare med 14 poäng på 5 körda heat. I finalen i Polen den 1 September kommer Sverige möta Australien, Ryssland och direktnominerade Polen.

Indianerna-Valsarna (52-38) 22/5-2012

Äntligen vinst för Indianerna! Och Mathias tog hela 4+2p! Riktigt bra! Mer info kommer när jag har pratat med teamet på plats.

Skandinaviska JVM kvalet i Randers 19/5-2012

Mathias kom på 3.dje plats i JVM kvalet, riktigt bra! På första plats kom Marc Randrup och på andra plats Nickas Porsing, båda Danskar. Vilket betyder att Mathias är Sveriges bästa junior! Nästa steg är semifinal i JVM om 2 veckor! Stort Grattis Matte!

Gnistorna-Örnarna (50-40) 17/5-2012

Det var en riktigt spännande match hemma i Malmö. Jämt från första heatet men efter ca halva tävlingen drog Gnistorna iväg mot ledning och tappade den inte. Det gick även riktigt bra för Mathias som körde hem hela 11+3p, han blev även utsedd till damernas favorit och kvällen snyggaste omkörning. En mycket lyckad kväll med andra ord!

Indianerna - Piraterna (44-46) 15/5-2012

Efter en jämn match blev de tillslut Piraterna som tog hem tävlingen i sista heatet. Mathias körde in 1+1 poäng.

Grindsted-Holsted (21-27) 14/5-2012

Tävlingen i Grindsted fick tyvärr avbrytas i åttonde heatet igår på grund av allt regn. Mathias hann köra 3 heat, i heat 1 kracha han i ledningen. I andra heatet han körde hade han problem med motorn och kom inte iväg. I sitt tredje heat körde han in en tvåa!

Indianerna - Elit Vetalanda (41-49) 8/5-2012

Det är tufft att va ny i värdens bästa liga men Mathias tog ändå 1p. I sista heatet gick tyvärr motorn sönder i starten. Bättre lycka nästa gång!

Grindsted - Esbjerg (43-41) 7/5-2012

Danmarks premiären gick strålande för Mathias. Han körde in 8+2p. Grindsted vann över Esbjerg med 43-41. En jämn kamp men Grindsted var strået vassare.

U21 VM kval I Kumla 5/5-2012

Mathias vann tävlingen! Allt flöt på bra under hela tävlingen och han tog hem hela 12+3 poäng efter en omkörning om segern mot Anton Rosen. Den skandinaviska finalen går av staplen den 19 Maj i Randers i Danmark. Stort Grattis till Mathias önskar Webmaster!

Partävling i Eskilstuna 3/5-2012:

Fnc gnistorna med tomas h jonasson och Mathias kom på en 3dje plats i partävlingen. Lite strul för Mathias i första heatet då kedjan trilla av men sen flöt det på bra. Läs mer om tävlingen här: www.aktuellspeedway.se

Indianerna - Vargarna (42-48) 1/5-2012:

Första elitseriematchen gick av staplen i Kumla. Matrialet va nytt på banan och hade inte hunnit brinna ihop och blivit hårt än. Därför var det väldigt svårt att köra om eftersom sprutet från dem andra hojjarna va väldigt tungt. Indianförarna kände inte riktigt igen sig på sin egna bana. Men Mathias tog 1 poäng. Han tyckte det var spännande och såklart en stor erfarenhet att köra med alla stjärnorna i laget.

Rybnik-Victoria Pila (54-36):

I Första heatet körde Mathias in en 3a. I andra heatet han körde, heat 4 låg han först 3.a men lyckades köra om och tog en 5-1a tillsammans med Britten Oliver Allen. I heat 8 blev det en till 2.a, han var dock mycket nära att köra om Mariusz Puszakowski på sista varvet, det var bara ca en halv meter som saknades. Heat nummer 10 slutade tyvärr med en punktering på sista varvet för Mathias. Han var tvungen att sluta jaga men lyckades ändå att komma in på en tredjeplats och få en 1a. Summa summarum, Mathias är mycket nöjd med sin prestation och att det var fint väder under hela tävlingen va ju inte helt fel det heller!

Träningsmatch I Rybnik Polen:

Årets första tävling gick av staplen i Rybnik, Polen. Mathias är ganska nöjd med resultatet. Han gick ut starkt med en 3 poängare i första heatet. Följt av 2 en poängare. I heat nummer 14 låg han 2.a till sista kurvan där han åkte ner i ett spår på grund av att banan var i dåligt skick tack vare de regniga vädret. Totalt sett va coachen Macej nöjd med Mathias prestation. Han vill återse Mathias i nästa match mot Krakow den 15/4. Om man vill kan man då följa live update på denna hemsidan :http://www.sportowefakty.pl/zuzel

Målilla U21 open:

I lördags den 15 oktober körde Mathias årets sista tävling. Tävlingen startade med en 2 poängare. I Mathias andra heat fick han stopp i ledningen (trasig tändplatta). Efter byte av tändplatta radade han upp 3 heatsegrar och kom till uppsamlingsheat. Där mötte han Jonas B Andersen, Joel Larsson och Nicklas Porsing. Detta heat vann Mathias också och gick därför till final. I Finalen mötte Mathias, Victor Palovaara, Oliver Berntzon och Tim Gudmundsson. Mathias tog starten men fick ett litet res i första kurvan men lyckades ändå med att komma på bronsplats. Victor blev tävlingens vinnare före Oliver. Skönt med en pallplats för Mathias innan vintervila.
Se fullständig resultatlista på Dackarnas hemsida.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)